Magyar English Deutsch
RozáriumTűzoltószertárszekérkáptérfalumúzeumR1

FELHÍVÁS 2024!

2024.09.12.
FacebookTwitter
Küldés e-mailben Nyomtatás Keresés Vissza
FELHÍVÁS 2024!
Évek óta nagy sikerrel zajlik a Nyugdíjasaink által kezdeményezett, néhány éve már önkormányzati gondozásban a Káposzta Nap, melynek időpontja ez évben október 12.

A tavalyi évhez hasonlóan, a délutáni órákban kezdetét veszi az Októberfeszt, ahová egészen éjszakába nyúlóan várjuk a szórakozni vágyókat! Harmadik éve szervezzük meg a Káposzta Nap előestéjén a Máriakálnoki Amatőr Alkotók Tárlatát, melynek megnyitója október 11-én lesz. Szeretnénk, ha minél többen mutatkoznának meg amatőr alkotóként, vennének részt a Káposzta Napon és neveznének főzésre, egyénileg, családként, vagy csapatként, szórakoznának a rendezvénysátorban az Októberfeszten!
 
Kedves Máriakálnoki Alkotók!
Minden település büszke lehet, ha lakói között amatőr vagy professzionális alkotók, művészek élnek. Máriakálnok község immár harmadik alkalommal teret szeretne adni azon lakóinak, akik alkotnak. Ezúton szeretnénk megkérni minden máriakálnoki lakost, aki a művészet bármely ágában kedvtelésből, önmaga, vagy mindannyiunk örömére alkot, jelentkezzenek a szervezők felé, hogy kiállításon mutathassuk be az alkotásokat és készítőiket. Kérjük, hogy jelezzék a szervezők felé részvételi szándékukat név és elérhetőség megjelölésével, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot az alkotókkal.
 
Kedves Főzők, Főzőcsapatok!
Kérjük, vegyenek részt a Káposzta Napon, főzzenek, készítsenek káposztás ételt/ételeket, 11.30. órától kínálják azokat a Kultúrház udvarán. Az Önkormányzat minden főzőnek 10 kg káposztát biztosít a főzéshez, az elkészítéshez, tálaláshoz pedig sörpad garnitúrát igény szerint. Kérjük, jelentkezzenek a megadott elérhetőségeken.
A jelentkezési határidő: 2024. szeptember 20.
A jelentkezéseket [email protected] címre várjuk!
Információ: +36 30 916 6060
 
Máriakálnok Község Képviselő Testülete Kulturális Bizottsága